Feriebarn i Horsens

Foto fra Mølletoften 1, st th

Du kan måske ikke kende mig ?

Jeg er Linda Radmer

Der var engang....


Horsens nov. 1965

Mølletoften1 


Købmand Kjeld Hedegaard overtager købmandsforretningen på hjørnet af Møllegade

og Mølletoften.


Min mor var blevet gift med købmanden, men min søster Lisbeth og jeg blev boende hos vores mormor og morfar i Holbæk. Vi var født udenfor ægteskab, og havde derfor vores mors pigenavn til efternavn - Radmer.


Det blev starten på en lang række ferier hos købmanden i Horsens.


 

Dem jeg lige kan huske fra den tid er fra Mølletoften: fra nr. 6 (Busser)  Carsten Trøst Sørensen, nr. 8 Susanne  Pedersen, vist nok nr. 18, Jan og Jane (lille glade Jane), nr. 30 Anette Nielsen og Lena Horne på toppen af vejen (dyrlægens datter). Fra den anden side af vejen Gitte og Lone, og i nr. 1 Hans Henrik (Hansemand vi skal spise), børnebørnene fra 1 sal th hos Mouritzen - Charlotte, Birgitte og Annemette Krarup Hansen - Birgit Jørgensen fra Møllegade, Anitta Nielsen fra Tordenskjoldsgade og så var der Karin Gunnersen der vist boede i nr. 8 - vist nok Nygade.


Her er lidt stikord til hukommelsen:


Bagvejen, Kulvejen, sæbekassebiler, møllen, byggelegeplads, dåseskjul, langbold på mellemvejen, guitarspil og lækre pølsebrød.

Ja, - der var engang.

Der er mange sjove minder fra Horsens, jeg kan nævne: At jeg købte et album med singleplade af Finn Lundvig som manglede penge til smøger.